bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 31 januari 2017

Av Caroline - 31 januari 2017 21:31

De är Emils födelsedag hurra hurra. Stackars vår sjukling Emil som får fira sin födelsedag med hög feber och influensa. Tyvärr verkar de inte vilja vända här än. Simon har också hög feber och imorgon är han inne på sin 6:e dag. Barnakuten skulle kontakta oss ikväll men ringde aldrig upp, blir så himla förbannad. Fattar inte hur de kan få göra så, de handlar ju om barn. Vi ska ringa till VC direkt imorgon och få tid till båda killarna.
Jag har haft ont i huvudet ikväll och kroppen, hoppas de inte är dags för mig nu. Hoppas de bara är trötthet och krämpor efter att jag burit runt på Emil hela dagarna. De återstår att se imorgon...

Av Caroline - 31 januari 2017 08:15

Fy nu är vi trötta på att va sjuk här hemma. Simon är inne på sitt femte dygn med 39,7 i feber och en förskräcklig hosta. Emil har också samma jobbiga hosta men hans feber åker upp och ner mer medan Simon har konstant hög feber. Problemet är att båda äter nästan ingenting så man måste ha koll så ingen får vätskebrist.
Kristoffer är på viktig utbildning också så jag försöker rodda så gått de går hemma. Men imorgon är K ledig. I natt sov vi inte bra, endast 3,5 timme.

Ovido - Quiz & Flashcards