bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 18 januari 2017

Av Caroline - 18 januari 2017 22:04

Nu är det inte många dagar kvar till helg, som jag längtar. Den här veckan har varit så tung när de gäller sömnen. Eftersom K har jobbat natt och kväll så har de blivit ganska intensivt. När K kommer hem från ett nattpass och är super trött och jag har varit vaken hela natten och tagit hand om två oroliga barn och vet att jag måste prestera och ta hand om dom hela dagen också utan vila, då vill jag bara gråta. Jag känner mig så slut efter såna nätter och dagar. K "jobbar" ju ändå men jag är ju "bara" hemma, så tycker visa det vet jag. Men jag tycker de är så fel, de är inte alltid en dans på rosor att vara hemma. För mig är sömnen de jobbigaste, hade jag fått sova mer hade jag orkat hålla modet uppe mkt mer.

Nä nu ska jag snart lyssna på en mindfullness övning jag fått av min psykolog. Den är så bra, hon har varit så bra för mig. Fler borde gå.

I helgen blir det mycket härligheter spm jag ser fram emot. På fredag åker jag själv till stan och byter lite saker, äter sushi och köper en stoooor godispåse på hemmakväll till helgen. På lördag ska jag och K på frukostbuffé och sen på massage. Fick detta i julklapp av min fina sambo. Jag ska även köpa två edblad ringar som ska symbolisera min förlovningsring som tyvärr blev för liten efter min graviditet. Detta känns som en bra lösning. På söndag ska vi träffa en familj som vi inte träffat sen i somras, de ska bli väldigt kul. En riktigt bra helg med andra ord.

Stor kram till er alla

Ovido - Quiz & Flashcards