bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 19 januari 2017

Av Caroline - 19 januari 2017 23:09

Natten va faktiskt helt okej. K och jag hjälptes åt och de kändes så skönt att ha honom hemma på natten. De gör så mkt när man kan hjälpas åt. De blir bra för alla.
När vi vaknat och Simon gått till förskolan tog jag och Emil en powerwalk. Blev 7,5 km kändes så himla skönt. Får så mkt extra energi av att få träna. Sen när vi kom hem hade Kristoffer vaknat så då städade vi lite och jag tog en dusch efter promenaden. Sen började jag förbereda de jag kunde inför middagen. Jag skar upp alla grönsaker till tacosen och sen satte jag igång att baka. De blev semelwrap :) de skulle provsmakas idag men både jag och min vän som var här idag kände oss nöjda efter middagen. Vi får inviga de till fredagsmyset imorgon, farmor och farfar ska också få såklart :)

De va så himla mysigt att få ha min vän här ikväll. Vi har alltid träffats flera ihop förut men de va super härligt att få ha henne själv här. Vi prata, åt och tittade lite på bebiskläder som jag säljer. Tiden bara sprang iväg men de är ju så när man har det trevligt. Det är ett gott betyg.

Simon hade haft en bra dag på förskolan. Han har blivit så stor. Han är så otroligt verbal och varje dag får man höra så underbara kommentarer från honom. Han får en verkligen att få massa energi. Han delar med sig av sin otroliga energi.

Imorgon ska jag och K till stan men först ska jag leverera semelwrap till en annan mkt fin vän till mig. De är hon verkligen värd!!!

Solen ger mig energi

Ovido - Quiz & Flashcards