bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 26 januari 2017

Av Caroline - 26 januari 2017 22:33

Nätterna har varit som vanligt för oss...dåliga. Lite med sömn och jätte tungt att komma upp på morgonen. Tur att man har Simon som tvingar upp en och tänder lampan i taket och säger att nu är det faktiskt dags att gå upp :)

Denna vecka har det inte hänt så mkt, K har jobbat tisdag och onsdag. Idag har han varit ledig. Sen jobbar han fredag och lördag för att sedan vara ledig på söndag. Imorgon kommer jag nog gå och lägga mig samtidigt som barnen. K kommer ända hem vid 00 och då vill jag sova för länge sedan. Imorgon blir det fredagsmys med barnen. Simon älskar när man säger de på fredagsmorgonen, han blir sådär lycklig. Brukar säga till honom att vi ska mysa och äta godis på kvällen när han kommer hem från förskolan, då lyser de i hans ögon. Gullungen.

Idag har jag varit i stan en sväng och tagit fästingvaccinet, de gick bra men oj vad öm jag är i armen nu på kvällen. Kanske jag som är lite känslig.

På lördag blir det pizza och en öl på gästgiveriet här i skeda udde för mig och K , så himla mysigt. De ser jag fram emot nu när K ska jobba.
Nä nu ska jag väl blunda lite innan lillkillen vaknar. Natti!

Ovido - Quiz & Flashcards