bamsearmittandranamn

Alla inlägg under september 2013

Av Caroline - 15 september 2013 20:21

De har varit så mysigt att ha mina föräldrar här i helgen, vi saknar dom redan. Nu dröjer det tre veckor tills nästa gång vi ses. Simon, mormor och morfar busade mycket i helgen.

Idag skrattade Simon för första gången. Han va så otroligt gullig. Han har länge haft ett leende på läpparna när man pratar med honom men de där härliga skrattet har man inte hört. Man blir helt varm i hjärtat. Han riktigt lyser i hela ansiktet!

Tack farmor och farfar för den här roliga leksaken. Den jobbar jag med mycket.

Av Caroline - 13 september 2013 16:17

Idag får vi besök av Simons mormor och morfar, de ska bli så underbart. De va en månad sen mormor va här, så hon kommer nog tycka de hänt väldigt mycket med Simon.

Sist vi var hos Simons läkare gjorde hon den vanliga två månaders kontrollen på honom. Svarsljud och leende va inget svårt att få men han hade fortfarande svårt att lyfta sitt tunga huvud. Inte så konstigt. Nu har vi tränat och tränat. Igår lyfte han huvudet väldigt mycket, han är så duktig. Så de går framåt, vi kämpar.

Läkaren pratade även om operationen då de ska sätta dit en sond i magen. Kirurgerna vill att vi först gör en röntgen på hans tarmar för att se om det är fri passage där. Idag fick vi kallelse dit. Hela våran nästa vecka är uppbokad med läkarbesök på både BVC och sjukhuset samt röntgen.

I förrgår var jag och handla lite nya kläder till Simon med farmor. Det finns så oerhört mycket fina kläder i butik nu. Här kommer lite av de jag köpte :

Så gulliga knappar på byxorna!

Av Caroline - 9 september 2013 16:59

I natt sov Simon lite stökigt, pappa tog natten. Simon och jag gick upp kl 7 och myste lite.

Idag blev jag så sugen på att baka, de blev choklad cupcake med smörkräms frosting. Jag har aldrig gjort dom tidigare men det är något jag verkligen kan rekomendera.

Ikväll blir det bad för Simons del, han har nämligen haft bajsfest idag : )

Av Caroline - 8 september 2013 16:18

Jag är så otroligt lycklig och glad över att ha världens underbaraste kille!idag har vi skrattat och skrattat, gud va man får energi av dom små skratten. Här kommer lite bilder från idag.

Nyss cyklade jag mina första 30 minuter på ett halv år, så nu är man en aning trött. Men de känns alltid skönt efteråt!

Simon är helt imponerad av tv:n

Av Caroline - 8 september 2013 08:31

Och inte av vem som helst utan av Simons morfar. Han kom ner till oss igår och idag är det redan dags att fara hem för honom. Men nästa helg kommer han igen och då följer även mormor med.

I natt har Simon sovit ganska bra. Han har varje natt haft så svårt med uppstötningar. De konstiga är att de inträffar exakt samma tid varje natt. Kl 04.00 I natt vaknade jag vid samma tid som vanligt men jag hörde inte riktigt samma ljud som han brukar göra när han har fått en uppstötning. Jag gick upp och tittade på honom när han låg så fint i sin vagga, han blundade. Jag gick försiktigt tillbaka och kröp ner i sängen igen. Vi lyckades somna om både jag och Simon. Sen vaknade jag vid 05.15 då ville lilleman komma upp. De är första gången vi sover så länge, hoppas de fortsätter.

Pappa fick sova vidare medan jag och Simon gick upp och skötte morgonbestyren. Simon låg även ett tag på babygymet och pratade med sina djur från bondgården.

Av Caroline - 5 september 2013 18:33

Idag drog Simon ut sin sond, de är ju inte första gången. Simon var så nöjd när den där förbaskade slangen kom ut. Man ser verkligen hur han skiner upp som en sol. men vi tycker att det är tur att pappa har lärt sig hur man ska sätta en ny sond så vi slipper åka in till sjukhuset varje gång. Fy han blir ledsen varje gång. Men vem skulle inte bli de. Givetvis gör man det för hans eget bästa men varje gång känns det som ett övergrepp på honom. Han tittar på oss med sina stora blåa ögon, bedjande om att vi ska sluta. Som tur är går allt väldigt fort och snart skiner han som en sol igen.

Idag var vi på vår första föräldrarträff, det var väldigt trevligt. Det är roligt att träffa lite nya människor och prata om lite tankar och funderingar man har. Ser fram emot nästa gång.

Så härligt utan sond!

Här är vi på väg hem ifrån föräldrarträffen. Simon funderar på allt han varit med om.

Av Caroline - 4 september 2013 21:02

Tänk att vi förlovade oss för två år sedan, tiden går fort när man har de så mysigt tillsammans. Älskar dig. Du gör mig till den lyckligaste kvinnan på jorden!!

Av Caroline - 4 september 2013 17:35

Först var jag själv på vårdcentralen. Ibland får man verkligen ingen hjälp, man får vara sin egen läkare helt enkelt.

Sedan var vi, lilla familjen ute och åt en lunch på ett värdshus i stan. De va jätte mysigt. De blev kålpudding med potatis och brunsås för mig. Riktigt smaskigt.

Efter lunchen var vi på läkarbesök med Simon. Han hade gått upp bra i vikt nu, så skönt. Vi pratade lite om sonden, men vi bestämde inget just nu angående det. Läkarna ville diskutera lite om de först samt andra eventuella alternativ man vill pröva först. Simon bjöd på ett strålande humör när vi kom upp på avdelningen och gav sköterskorna ett brett leende.

Nu är vi hemma och har precis avslutat ett mål. Simon sussar skönt i min famn. I natt var han vaken väldigt mycket, han tampades med mycket refluxer (uppstötningar) så nu är han trött. Hoppas hela familjen får sova i natt : )

Ovido - Quiz & Flashcards