bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 8 september 2013

Av Caroline - 8 september 2013 16:18

Jag är så otroligt lycklig och glad över att ha världens underbaraste kille!idag har vi skrattat och skrattat, gud va man får energi av dom små skratten. Här kommer lite bilder från idag.

Nyss cyklade jag mina första 30 minuter på ett halv år, så nu är man en aning trött. Men de känns alltid skönt efteråt!

Simon är helt imponerad av tv:n

Av Caroline - 8 september 2013 08:31

Och inte av vem som helst utan av Simons morfar. Han kom ner till oss igår och idag är det redan dags att fara hem för honom. Men nästa helg kommer han igen och då följer även mormor med.

I natt har Simon sovit ganska bra. Han har varje natt haft så svårt med uppstötningar. De konstiga är att de inträffar exakt samma tid varje natt. Kl 04.00 I natt vaknade jag vid samma tid som vanligt men jag hörde inte riktigt samma ljud som han brukar göra när han har fått en uppstötning. Jag gick upp och tittade på honom när han låg så fint i sin vagga, han blundade. Jag gick försiktigt tillbaka och kröp ner i sängen igen. Vi lyckades somna om både jag och Simon. Sen vaknade jag vid 05.15 då ville lilleman komma upp. De är första gången vi sover så länge, hoppas de fortsätter.

Pappa fick sova vidare medan jag och Simon gick upp och skötte morgonbestyren. Simon låg även ett tag på babygymet och pratade med sina djur från bondgården.

Ovido - Quiz & Flashcards