bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 23 januari 2014

Av Caroline - 23 januari 2014 21:42

Den senaste veckan har jag träffat många vänner, så himla underbart. För en stund har jag fått något annat att tänka på. De behövs verkligen ibland för att återigen få mer bensin i sin tank. Man ska ju tuffa på länge :)

De är lätt att hamna i sin bubbla och ibland känns det som om det är svårt att komma ut ur den. Kristoffer har sagt till mig några gånger att det är viktigt att jag tänker på att jag ska vara mamma hela livet därför är de viktigt att vårda sig själv. Så man orkar. Han har så rätt så.

Ikväll jobbar Kristoffer men han hann träffa Anna med sina fina tvillingar innan han åkte. Nu är det inte många timmar kvar innan han kommer hem, det känns skönt.

I helgen ska Simon sova över hos farmor och farfar för första gången, så mysigt. Kristoffer och jag ska faktiskt inte göra något speciellt utan bara vara. Sova, mysa och bara vara vi. Det är viktigt de också ;)

Av Caroline - 23 januari 2014 18:33

Åhh äntligen var torsdagen här, Anna, Nellie och Erik skulle komma och hälsa på. Som vi har längtat.

Anna och jag träffades första gången på neonatalavdelningen då vi båda kämpade för våra små skatter. Så härligt att få prata med någon som vet vad man har gått/går igenom. Är så otroligt kul att vi har kontakt, är så tacksam för det. Det här var första gången vi sågs sen sjukhuset.

Åhh vi måste verkligen ses snart igen!!

Ovido - Quiz & Flashcards