bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 5 januari 2014

Av Caroline - 5 januari 2014 01:23

Nu sitter jag här i soffan och sondar Simon, de är hans sista mål för natten. Alla sover, de är bara jag som är vaken. Sitter och lyssnar på musik. Jag älskar musik, de får en att sväva iväg i andra tankar ibland.

Jag sitter och tänker på de här året. De kommer bli super bra. De kommer hända mycket. De kommer bli jobbiga saker som man måste ta sig igenom men jag tror det roliga och trevliga sakerna kommer ta över. De hoppas jag på, de måste jag tro på. Jag tror på 2014.

Jag har en del nyårslöften som ska uppfyllas i den mån de går. Jag har några spännande projekt pågång. Projekt som ni inom kort kommer få veta mer om. Kommer kanske behöva Er hjälp.

Nu vakna min lilla prins, han brukar göra de sista sondsprutan. Han känner sig mätt. Ja de är inte lätt de här. För mig och Kristoffer är de här helt otroligt svårt att acceptera, samtidigt som vi är otroligt tacksamma att det finns annars hade inte vår son vuxit och utvecklats så bra som han gör. De här är Simons vardag, han vet inget annat. Vi brukar säga ibland att Simon är relativt nöjd med sin situation, det är hans föräldrar som inte är de. Men som sagt han vet inget annat.

Ja ni..det är inte alltid lätt att vara förälder..

Nu har jag släppt lös en del av mina tankar och funderingar. Ha nu en fortsatt trevlig helg!!

Ovido - Quiz & Flashcards