bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Caroline - 20 januari 2014 23:12

Oj va vi var trötta båda två efter öppna förskolan, deckade nästan direkt när vi om hem. Men va mysig dag vi har haft, så roligt och trevligt.

Imorgon ska vi på nästa öppna förskolan, då följer pappa med också för han är ledig.

Man märker att Simon tycker det är roligt att träffa andra barn, han sträcker sig efter dom och vill känna och klämma :) inte alls rädd för att ta kontakt. Tack Sophie och Arvid för en mysig dag, längtar till nästa måndag :)

Simon har haft några riktigt bra nätter, han har endast vaknat en gång och varit ledsen. Man märker att tänderna är på gång, han dreglar och dreglar. Han vill gärna bita lite på ens finger, man känner hur hårt de är sär tänderna ska komma upp.

Längtar tills torsdag, då ska vi få besök av Simons tvilling kompisar. Som vi har längtat efter den dagen. Vi träffades för första gången på sjukhuset och har inte setts sen dess. De bor inte i samma stad som oss. Åhh äntligen ses vi igen!!

Av Caroline - 20 januari 2014 10:21

Idag jobbar Kristoffer dagpass så vi passar på att ta bussen till öppna förskolan. De va ett tag sedan vi var där, jag har inte riktigt haft ork och Simon va lite förkyld i förra veckan. Innan vi ska dit ska vi luncha med Sophie och Arvid, de ska också hänga med dit och träffa alla barnen. Super mysigt.

Idag skiner solen utanför vårt fönster men man måste verkligen klä på sig för det är riktigt kallt.

Igår va vi ute och åt med kristoffers föräldrar, de va så mysigt och riktigt gott också :) man behöver komma ut lite då och då och unna sig lite gott.

Ovido - Quiz & Flashcards