bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 26 augusti 2013

Av Caroline - 26 augusti 2013 20:02

LAH ringde upp på förmiddagen, vi hade fått en läkartid till en av Simons ansvariga läkare. När vi kom dit vägde en av sjuksköterskorna Simon och det var som jag trodde, Simon hade inte gått upp ett endaste gram på en vecka. De oroade mig, vad kan det vara med hans lilla mage. Nu var det dags att träffa läkaren. Innan vi åkte hemifrån hade jag bestämt mig för att jag inte tänkte åka hem igen förens vi fick veta hur det tänkte gå vidare med de här. Man vill inte höra, det kan vara de och de och de. Man vill bara höra: så här går gör vi nu. Och vi fick det svar vi ville...

Imorgon har Simon fått en tid till ultraljud av sin mage. Man vill utesluta att han har för trång magmun och andra tillstånd. Vi fick även en ny ersättning med oss hem som inte innehåller komjölks protein. Nu hoppas vi få svar på vad de här kan vara snart. Simon har inte direkt något hull att ta av utan han behöver verkligen all näring han kan få.

Hoppas vår lilla kille blir bra snart, man tycker så synd om honom..

Av Caroline - 26 augusti 2013 09:22

Dagarna går fort när man har det trevligt. I lördags åkte vi till V-vik för att besöka en helt otroligt go familj som bor där, de är vänner till familjen Axelsson men de känns mer som släkt till oss. Fastän man inte har träffats på jätte länge så känns det som det var alldeles nyss. Det är en underbar känsla. Tack fina Ni för alla presenter!!

Den senaste tiden har Simon haft problem med att behålla maten. Det började för lite mer än en vecka sedan. Han kräks i början, mitten, i slutet eller långt efter sina mål. Det är inte lite som kommer upp heller. Det är då otroligt frustrerande då man vet att vi inte har gjort något annorlunda. Man undrar vad det kan vara som hänt, allt startade som en blixt som slår ner från en klarblå himmel. Jag ringde idag till sköterskorna på LAH och sa att det inte fungerar så här längre utan vi måste hitta en lösning och de är snart. Imorgon kommer dom till oss och väger Simon, men tyvärr tror vi inte att han har gått upp i vikt sen sist. Sjuksköterskorna på LAH skulle ringa upp nu på eftermiddagen när de hade pratat med läkare om hur vi ska göra. Skriver lite mer när dom har ringt.

Ovido - Quiz & Flashcards