bamsearmittandranamn

Direktlänk till inlägg 25 september 2013

Upp och ner..

Av Caroline - 25 september 2013 15:54

Hans måltider går verkligen upp och ner, vissa går bra andra kräks han som en tok. Det verkar som att han blir förstoppad av sin nya mat. Simon är så känslig i sin lilla mage så han behöver bajsa mer regelbundet.

I måndags var vi uppe på sjukhuset och vägde Simon. Han hade gått upp 500 gram på 4 dagar. Det va en helt otroligt skön känsla. Vi trodde han skulle ha stått stilla eller endast gått upp lite eftersom han har kräkts en hel del de senaste dagarna. Jag hoppas verkligen han kommer klara den nya maten. De vore kanon eftersom den är så energitätt och förhoppningsvis får han fortsätta gå upp i vikt.

Nu har vi äntligen fått tid till barnkirurgen. Vi ska dit i oktober och prata om hans operation. Han sliter och drar i sin sond på dagarna, han är inte tillfreds med den alls. vilket man verkligen förstår. Så de kommer bli skönt för honom när den är på plats i magen istället. Men operation och sövning innebär alltid en risk. De skrämmer mig oerhört mycket när det handlar om den lilla människa som betyder allra mest för en.

Idag är det verkligen höst i luften. Dagarna är otroligt fina men jag gillar inte mörkret på kvällarna. Idag har jag och Simons farmor varit och köpt lite höstblommor/plantor som jag ska plantera idag. Det finns så mycket fint i trädgårdsbutikerna nu.

Imorgon ska jag få en överraskning av min älskade sambo. De är en tidig födelsedagspresent. Är så nyfiken. Nått händer kl 10.00 Berättar mer imorgon.

Den här fina fick han av farmor och farfar. Simon har alltid varit våran starka Bamse. En kämpe.

Tänk va tiden går. Det är jag så glad för. De här är det första kortet på Simon som K tog efter snittet. Den första bilden jag fick se av min son när jag inte kunde vara där vid hans sida.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Caroline - 20 juli 2018 23:45

Varje gång jag lämnar mina föräldrar uppe i Sthlm faller mina tårar. Jag kan inte med ord beskriva hur mycket de betyder för mig. Jag är uppvuxen nära min familj. Vi bodde i en fyra och vi levde tight in på varandra, på gott och ont. Vi har alltid ha...

Av Caroline - 11 juli 2018 22:03

Sen vi kom hem från Grekland har dagarna bara rullat på och imorgon bär det av mot Sthlm. I måndags var jag och k på bup och sedan på kvällen hade vi födelsedagsmiddag för en kompis här hemma. När jag skulle göra middagen på kvällen råkade jag sk...

Av Caroline - 6 juli 2018 10:00

Idag solar vi och badar för fullt för imorgon är det dags att resa hem. Dock får vi hela dagen imorgon också då vi lämnar hotellet kl 22.00. Inte jätte bra tid för Simon men så blir det ibland. Då vi har varit på detta hotell förra året fick vi en fr...

Av Caroline - 5 juli 2018 17:50

Oj oj oj vilken semester vi har haft, vi är så otroligt glada och nöjda över denna vistelse på Kreta. Jag och Kristoffer var här på samma hotell förra året och vi är lika nöjda i år igen. Detta är inte sista gången vi åker hit de kan jag verkligen lo...

Ovido - Quiz & Flashcards