bamsearmittandranamn

Alla inlägg under mars 2018

Av Caroline - 24 mars 2018 06:22

Dag blev det en tidig morgon för mig, jag var verkligen uppe med tuppen. 05.00 ringde min klocka. Nu är klockan lite över 06.00 och jag sitter på bussen påväg till mitt underbara jobb. Idag blir de föreläsning på morgonen innan öppning och sedan har vi ett herr event i butiken för att sedan avsluta med aw, så himla kul. Tänk så viktigt det är att trivas på sitt arbete, att känna att man får energi och styrka av det.

K arbetade till 23.30 igår och jag slutade 16.00 Jag åkte direkt hem för att hämta killarna på förskolan och sedan laga lite kvällsmat för att sedan ha fredagsmys som Simon ser så framemot varje helg. Sen var det dags att hoppa i säng för samtliga hemma.

Imorgon är jag ledig och Kristoffer med, den dagen är efterlängtad. Även om man älskar sitt jobb så behöver man även ladda upp lite inför det också. Speciellt när man har ett yrke som kräver att man är på topp socialt hela tiden. Imorhon ska Simon gå på sitt allra första barnkalas, så himla roligt.

Nu ska jag snart gå av bussen men jag skriver så fort jag kan igen. Ha nu en trevlig lördag och va rädda om Er!

Solen är påväg upp, detta blir en underbar dag!!

Av Caroline - 20 mars 2018 21:44

Oj va roligt vi hade. De va länge sen jag dansade så mycket, underbart!

Av Caroline - 20 mars 2018 21:43

Idag var det dags, utbildning. Utbildning om ett neuropsykiatrisk funktionshinder, adhd. Det var väldigt lärorik samtidigt som det gav många tankar och funderingar. Funderingar kring framtid och skola. Hela tiden slits man mellan olika vägar att ta, vad är rätt och fel och vad blir det bästa för vår son. Alla vill vi våras barns bästa och man vill ge dom de bästa förutsättningarna för att de ska må bra och få känna sig lyckade.

Länge har jag tänkt på att Simon fortfarande är så ovetande om
att han har adhd. Han lever i sin bubbla och det är så otroligt härligt att se. Han klär på sig en prinsessklänning på morgonen och det finns inget annat han ska ha på sig när han går till förskolan. Han bryr sig inte vad andra tycker utan han kör sitt race, jag hoppas att han alltid kommer göra de. Jag kommer verkligen uppmuntra honom till de. Ibland får han gå över till småbarnsavdelningen för att få ett break när de blir för mycket för honom, men just nu tycker han de bara är kul att få leka med dom som går där och det känns så bra. Jag vet att de kommer komma en dag då Simon blir mer medveten och då måste vi tänka lite annorlunda, men de är en annan dag och nu njuter jag mest av att Simon mår så bra.
Andra utbildningstillfällen blir nästa tisdag.

Efter utbildningen gick jag till jobbet. Det var väldigt skönt att avsluta dagen där. Jobbet för mig är jätte viktigt, att få komma ifrån de som många gånger känns jobbigt. Att få andrum och att få fokusera på något annat. Jag älskar verkligen mitt jobb. Idag fick jag en blomma av min underbara kollega Jenny som jag har skrivit om tidigare, jag blev helt varm i hjärtat. Jag är så tacksam att jag har träffat henne, vi har alltid så kul och skrattar så mycket ihop. Tack Jenny för att du finns i mitt liv. Tack för att du finns där och lyssnar.

Tack finaste Jenny!

Lunchen idag blev en härlig räksallad, mums.

Av Caroline - 19 mars 2018 20:56

Känner mig lite låg idag, vet inte riktigt varför. Kändes bra idag hos läkaren samtidigt som det är jobbigt, ingen vill ju må dåligt. Sen tänker jag på utbildningen imorgon, det är ju super bra men jag vet även att de drar upp massa känslor också. Det blir bra.

Kvällen har varit lugnt här hemma. Kristoffer jobbar kväll. Simon och jag har spelat spel och Emil har kollat tv. Ingen av barnen ville dock äta middag ikväll, de är ovanligt så jag hoppas inte att de håller på att bli sjuka. Vi tar en dag i taget.

Skriver mer imorgon om utbildningen. Jobbar kväll imorgon så skriver när jag kommer hem :)

Simon dokumenterar sina poäng

Av Caroline - 19 mars 2018 11:38

Idag var det dags, läkarbesök med min onda mage. Läkaren tig några prover och har remitterat mig för att göra en gastroskopi. För er som inte vet vad det är så går man ner med en slang via munnen för att titta på magmunnen och slemhinnorna. Har gjort det tidigare och det är inge vidare men nu måste jag göra det eftersom de har blivit så stort problem för mig i vardagen.

Ikväll jobbar Kristoffer och barnen och jag ska rodda lite här hemma. Emil är hos farfar lite idag då de återigen går magsjuka på Emils förskola, suck.

Nu ska jag passa på att vila lite, skriver mer senare.

Trött mamma, sambo och Caroline

Av Caroline - 18 mars 2018 08:55

Den här helgen jobbar jag för fullt. Igår var det en fantastiskt rolig dag med många glada kunder som ville köpa en ny vår garderob hos oss. Många passade på att köpa vårjacka, dom bara springer iväg. Man får passa på om man vill ha sin favorit till våren!
Jag hoppas att även idag blir en toppen dag. Vädret finns med oss även om det är väldigt kallt ute, men man blir så glad av solen.

Igår firade vi svärfar. Mysigt att ses och äta god mat tillsammans.

Efter jobbet idag blir det lugnt för min del. Imorgon har jag ledig dag och då ska jag till läkaren. På tisdag ska jag och Kristoffer på en adhd utbildning med andra föräldrar. Det ska bli väldigt givande samtidigt som det är jobbigt. Mycket känslor och tankar om framtiden kommer nog dyka upp. Jag är ju en fena på att se framåt så mycket hela tiden och sämre på att leva här och nu. De måste bli en bättring.

I onsdags var jag och mina fina kollegor Jenny och Karin på handelsgalan här. Det var jätte kul att se på alla människor och dansa. Boris René var där och sjöng och jag kunde inte motstå att gå fram och lägga en arm om honom. Man lever ju bara en gång :)

Idag åker solbrillorna på!

Av Caroline - 15 mars 2018 10:42

Idag var det dags att ta tag i sina problem istället för att gå runt och klaga. Jag ringde vårdcentralen och bokade in ett läkarbesök, känner att jag troligtvis behöver lite hjälp av en dietist för att få lite råd och rätt upplägg för mig. Känner mig svagare än på mycket länge just nu och känner att små motgångar tar jätte hårt på mig. Kanske även har brister i kroppen som jag vill kolla upp.

Givetvis tar magsjuka väldigt hårt på alla men om man redan är underviktig innan blir det inte lättare. Nä nu är det dags att förändra. Fick en tid nästa vecka, så de blir jätte bra.

Idag jobbar jag ett kort pass för att sedan gå på handelsgalan här i Linköping. Det ska bli trevligt. Ska försöka vila mkt innan det är dags att gå till bussen.

Barnen mår bra och det gör mig så otroligt glad. De hjälper en att få lite energi.

Med lite smink och fix kan alla se ut att må prima ballerina!

Igår åkte mina solglasögon på, så underbart att vi går mot den tiden nu.

Simon provar gärna mina gamla glasögon

Prinsessdricka beställd!

Av Caroline - 12 mars 2018 19:52

Nu har jag äntligen blivit bättre men oj vad de här tog hårt på mig. Jag är ju en sticka i kroppen annars och märker fort att jag inte har så mycket att ta av. Många tänker nog: men de är bara att äta. Tänk om det vore så lätt ändå. I år har jag tampats med nått som jag tror är magkatarr, det går upp och ner och periodvis mår jag jätte dåligt av de. Att ha magsjuka samtidigt som magkatarr är ingen höjdare. Magsyra som kommer upp när jag kräkts och som förvärrat situationen ännu mer. Att känna att minsta motgång får mig på fall är oerhört jobbigt när man har en familj att ta hand om samtidigt.
Nu är det dags att ta tag i min mage.

Barnen mår bra men det går fortfarande magsjuka på förskolan så vi försöker pussla för att hålla dom hemma lite till. Men på onsdag är det dags för dom att gå, då har Emil varit hemma i en och en halv vecka.

Under loppet av några månader har vi haft magsjuka två ggr om, nu räcker de. Nu måste alla föräldrar ta ansvar, göra det dom kan. Hålla sina barn hemma tills dom är helt friska, annars går det bara runt och runt. Man måste tänka på fler än sig själv!

Ovido - Quiz & Flashcards