bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 29 april 2016

Av Caroline - 29 april 2016 23:01

Här har det blåst massor idag, har varit riktigt kallt i luften. Tyvärr har min hals börjat klia, vill bara hosta hela tiden. Jobbigt att känna sig sjuk. Vi hoppas på bättre väder imorgon och att min hals har blivit bättre.

Idag blev jag riktigt chockad när brevbäraren kom hit för att lämna mammas och pappas post. Hon hade med sig nått till mig med. En blombukett från min älskade Kristoffer. Som jag blev glad. Jag är lyckligt lottad som får ha K i mitt liv. Från första stunden jag såg honom förstod jag att de skulle bli vi, från första dejten visste jag att den här killen kommer jag göra allt för. Jag lämnade Sthlm (som jag tror många aldrig trodde jag skulle göra), vi har fått två helt underbara barn tillsammans och kärleken växer sig bara starkare för varje dag som går. Tänk va vi har varit med om under dessa 7 år vi hittills haft tillsammans, du har lyft upp mig många gånger. Du är mitt livs kärlek.

Imorgon ska vi vara ute på tomten och busa. Simon kan verkligen springa av sig all energi här, de är jätte skönt.

Hoppas ni sover gott!!

Av Caroline - 29 april 2016 02:59

Nu är vi uppe i Sthlm, blir här tom måndag. K åkte hem igår, han ska jobba hela helgen. Känns skönt att vara borta när han ändå jobbar så mycket och vi slipper störa honom när han behöver sova inför nästa pass.
Igår regnade det här nästan hela dagen. Men inget stoppar oss, vi var ute ändå och lekte i sandlådan. Simon älskar att göra sandkakor, han har blivit en riktig fena på de. På eftermiddagen åkte K med Simon till badhuset, de blir alltid minst ett besök där när vi är uppe. Han tycker det är så roligt där, som jag tidigare har skrivit har dom en så himla bra och fräsch barnavdelning.
När dom var i badhuset stod jag i köket och förberedde middagen som vi skulle bjuda på. Jag tycker de är så himla roligt att ta ett recept från nätet och testa mig fram. Baka och laga mat har blivit min lilla hobby när de finns tid. Igår blev de varmrökt laxpaj med romsås och fetaostsallad. Till efterrätt blev det kladdkakemuffins med grädde. Det dumma med mitt intresse för mat är att jag vill ju gå ner i vikt inte upp. Svårt att äta med måtta ibland.
Imorgon bjuder jag på en härlig ostbricka till kvällen, de är ju fredag. Blir en mjuk vitlöksost, brieost och grueye. (Inte helt säker på stavningen.
Imorgon hoppas vi på bättre väder så vi kan vara ute mera. Jag har tyvärr fått ont i halsen men de hoppas jag också är bättre tills imorgon!

Ovido - Quiz & Flashcards