bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 6 april 2016

Av Caroline - 6 april 2016 01:56

Här vankas de av och an med en lilleman som inte vill sova. Förkylningen stör nog honom en hel del stackarn. De trånga gångarna i näsan verkar snabbt bli fulla med snor. Vi ger koksaltlösning och suger med nässugen om vart annat. Sen får man inte göra de för mkt heller för då bildas de ju mer snor då man retar slemhinnorna. De är en fin balans de där. Man vill bara hjälpa honom att hosta till rejält så han får bort slemmet i halsen men de är ju svårt :)

Idag fyller min mormor 80 år, vilken stålkvinna. Helt underbart att man kan vara så pigg och med som hon är. Så himla kul att prata med henne i telefonen, hon är så klok.

Imorgon ska vi på ett möte med andra föräldrar till barn med matproblematik, de ska bli intressant att höra hur de går för dom. Vi har träffats en gång tidigare. Känns alltid skönt att träffa andra med samma problematik, vi förstår varandra på en annat sätt. Vi lever hela tiden i det.

Imorgon ska jag försöka komma ut på en powerwalk, man mår så bra av att ta en rask promenad och lyssna på sin favorit musik i öronen. Man får direkt mer energi, de är viktigt.

Nä nu ska jag ta över K i vankandet :)

Ovido - Quiz & Flashcards