bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 11 april 2016

Av Caroline - 11 april 2016 22:12

Ikväll känner vi oss lite slut. Det har varit en trevlig men intensiv dag. Kl 10.00 tackade vi för oss och åkte hem från mina föräldrar i Sthlm. De är som alltid väldigt tråkigt då jag älskar att vara där. Känns jobbigt att inte få ha dom lite närmre, är inte så att man åker till Sthlm på en fika :) men så är det.
När vi kom hem åt vi lunch och Simon va otroligt trotsig och testade oss om och om igen. Efter några diskussioner gick vi ut på en promenad för att sedan gå till några bekanta på middag. De har två barn och sen slöt en till familj upp med ett barn så de va full rulle. Tyvärr har Simon kommit in i en period då han gärna inte lyssnar på oss utan mer testar oss på alla plan. De blir tyvärr väldigt mycket nej just nu vilket är väldigt tråkigt!

Efter några timmars lek och god mat med trevligt sällskap gick vi hem för att återigen testa den nya nattningsmetoden med lillebror Emil med. De gick sådär. Vi får traggla på imorgon igen. Nu är de äntligen dags för sängen, vi säger tack och hej för oss :)

Ovido - Quiz & Flashcards