bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 1 juni 2017

Av Caroline - 1 juni 2017 21:14

Älskar att hjälpa andra som har de svårt. Därför fyndar jag gärna ibland på second hand!

Av Caroline - 1 juni 2017 12:05

Igår hade jag svårt att somna, tankarna for runt i huvudet. Hade svårt att välja vilka tankar jag skulle fokusera på, alla tankarna tog över helt enkelt. Simon sov sen lite oroligt också och kom in till oss två gånger. Kändes nästan som alla va lite orolig och nervösa på nått sätt.

Väl på bup fick vi träffa en specialist läkare som ville träffa oss och prata och se Simon. Vi gjorde några kortare tester men inget mer. Hon skulle nu läsa igenom barnpsykologens utredning som vi tidigare gjort och sedan prata ihop sig med de team hon jobbar med. De skulle återkomma om några veckor med besked om vad de kommit fram till och vilken hjälp vi kan få.

Usch jag spänner mig så otroligt mycket när jag sitter på såna möten. Vill få fram så mkt som möjligt och att de ska få en så klar bild som möjligt av oss och vår situation. Spänner mig så mycket att jag är helt trött när jag kommer hem, känns som om jag sprungit ett längre lopp.

När vi kom hem från besöket skulle jag lämna Simon på förskolan och då var hans pedagog som hjälper honom lite extra på utbildning och då blir allt mycket jobbigare och rörigare för honom. Så han blev ledsen när jag gick och sprang efter mig. Känns så himla sårbart när de hela tiden ska hänga på att en fröken ska vara där. Sen hade de två vikarier som satt så fint i sandlådan och pratade med varandra vilket gör mig väldigt förbannad speciellt eftersom jag har ett barn med specialla behov och behöver så många ögon de bara går på sig. Tycker de känns nonchalant mot alla när man inte visar nått intresse även om man ska vara där bara för en dag. Barnen känner ju sånt. Idag kände jag nästan inte för att jag ville lämna Simon på förskolan, att jag hellre hade haft honom hemma men jag vet och andra sidan att han tycker de är så roligt där och han är ju borta så mkt på olika besök ändå. Kanske är de jag som bara är känslig och larvig, vet inte.

Nu ska jag försöka släppa, jag kan inte göra mer just nu utan vi får se vad nästa drag är. Vi får se om några veckor och fram tills dess ska jag jobba med att släppa taget om de här för nuet. Ikväll blir det att lägga sig när barnen har somnat. K börjar jobba idag efter ledighet och jobbar hela helgen, så nu måste jag hämta energi så mycket jag kan.

Fyndade lite kläder som jag tänkte visa för er sen, bilder kommer senare.

Ovido - Quiz & Flashcards