bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 25 maj 2017

Av Caroline - 25 maj 2017 10:55

Åh vilket härligt sommarväder vi har fått, så underbart. Jag och Simon har tagit oss ut på vår uteplats och njuter av de underbara vädret. Han på sitt sätt och jag på mitt. Snart har Kristoffer äntligen jobbat sina otroligt långa pass klart, känns som man inträffas alls mkt när han jobbar så intensivt. Men snart är han ledig, underbart. Imorgon blir det synundersökning för min del och inhandla lite kläder till barnen. Jag har tydligen köpt för stora sandaler till Simon så han måste ha ett par nya. De va länge sen jag köpte dom så jag tänkte han skulle hinna växa i dom men icke. Emil behöver också sandaler så de blir att kolla på saker till barnen. Sen ska vi ut och njuta av vädret.

På söndag har jag och Kristoffer varit ett par i 8 år. Tänk vad tiden går fort samtidigt som det känns som om vi alltid har varit ett par, man känner ju varandra utan och innan eller vad man brukar säga. Vi har ju hunnit med en del på dessa 8 år tillsammans, så härligt.

På lördag är det dags för mig att jobba lite. Få träffa lite kunder och ge lite hjälp, super kul. De är ju jätte kul att träffa mina kollegor också, dom lyfter verkligen hela jobbet. Kollegor är alltid så viktigt tycker jag.

Simon njuter av vädret :)

Ovido - Quiz & Flashcards