bamsearmittandranamn

Alla inlägg under juni 2014

Av Caroline - 11 juni 2014 22:09

Av Caroline - 11 juni 2014 22:08

Idag har vi varit ute i sandlådan på förmiddagen. Solen tittade fram några timmar så vi passade på att utnyttja dom innan regnet drog in över oss. Simon älskar att vara ute, han flaxar med både armar och ben när man öppnar ytterdörren. Imorgon blir det nog en hel dag ute.
Nu är det inte många dagar kvar innan vi ska åka upp till Sthlm och hälsa på min familj, de ska bli så mysigt. Nu va de länge sedan dom träffade Simon och han har utvecklat så mycket sen sist dom sågs.

På fredag ska vi åka upp till sjukhuset innan vi åker till Sthlm. Vi vill att dom hjälper oss första gången vi ska byta vatten i hans knapp. Känns lite nervöst första gången så de är bra att de är med så de blir rätt. Man ska byta vatten en gång i veckan i knappen så de är något vi måste klara själva sen. Simon verkar fortfarande vara lite besvärad utav knappen, han har en rodnad runt den vilket säkert känns.

Snart kommer pappa kristoffer hem från jobbet och nu har han bara en dag kvar att jobba innan semestern, jippi :)

Av Caroline - 10 juni 2014 20:58

Idag har vi gungat, ätit lite sand (bara Simon) och njutit av dagen. Vi har varit ute hela dagen, nästan ialf. Vi har givetvis varit inne vid Simons mål. Ikväll kom Simons farmor och farfar över och fikade. För ett år sedan idag kom vi hem från neo. Simon var beräknad till 10 juni 2013 men kom 29 mars.

Simon fick ett par jätte fina shorts och en Musse pigg tröja, tack :)

Av Caroline - 10 juni 2014 07:38

Återigen en dag med en underbar sol på himmelen, underbart. Just nu sover Simon inte jätte bra, vaknar alltid 03-04 och vill ligga i vår säng. Sen ligger han och sparkar tills hans somnar en timme senare. Tyvärr kommer sparkarna alltid just på mig, så jag känner mig seg. Men försöker hela tiden tänka på att de är sista veckan nu innan kristoffers semester.

Vet inte om Simon börjar bli förkyld för han äter så otroligt dåligt och är lös i magen. De återstår att se om de bryter ut.

Igår va jag på stan på kvällen och träffade två prematur mammor, super trevligt. Så skönt att träffa några som vet exakt vad man känner. Hoppas på en ny träff snart igen :)

Av Caroline - 9 juni 2014 13:49

Nu har vi varit borta länge från bloggen. Har inte haft ork och motivation att skriva men nu känner jag att de är dags att skriva lite igen.

Ja vart ska jag börja. Simon mår jätte bra, han växer och utvecklas precis som han ska. Han börjar närma sig 8 kg nu :) de är helt otroligt. Förra veckan bytte vi hans matslang PEG mot en knapp. Den är mycket smidigare och han slipper ha en slang hängandes längst benen när han kryper.

Aaa för någon vecka sedan hände det. Han började krypa, vilken känsla. Svår att beskriva. Nu är det bara att springa efter :) i helgen ställde han sig upp i sängen för första gången och nu ställer han sig upp mot allt som går :) aa de har hänt mycket sen sist jag skrev. Han har nu 8 tänder :)

Ni undrar nog hur det går med maten. De går upp och ner. För någon vecka sedan började han äter mer än han någonsin har gjort, vi trodde då att det var vändningen. Tyvärr inte. Nu är vi tillbaka till några teskedar. Det går så otroligt upp och ner. De intresset som jag såg för några veckor sen ser jag inte på samma sätt idag. Jag hoppas de är tillfälligt. Man får glädjas för varje dag och försöka att inte se för långt fram. Jag hade svårt att vara riktigt glad när han åt för jag var så rädd att han plötsligt skulle sluta. Aa man är lite konstig.

Sommaren ska vi spendera mestadels i Roslagens skärgård med min familj. De ska bli underbart. Kristoffer jobbar din sista vecka nu innan semestern och det känns jätte skönt. Ska gå in och jobba lite i sommar också och i höst ska jag jobba en dag i veckan. Få komma bort lite, se de andra utanför vår bubbla.
Hoppas ni fortsätter läsa min blogg och följa oss under sommaren!!

Här kommer lite härliga bilder :)

Ovido - Quiz & Flashcards