bamsearmittandranamn

Alla inlägg under februari 2014

Av Caroline - 17 februari 2014 11:31

Simon verkligen älskar mina föräldrars goldenretriver Wilma. Simon lyser upp när hon kommer in i rummet. Dom är söta tillsammans. Idag kommer pappa, som vi har längtat. Första gången han är borta så länge från oss.

Av Caroline - 16 februari 2014 12:46

Helgen har varit super bra. Vi har hunnit med mycket. Vi har träffat många nära och kära. Simon har umgåtts med sin älskade kusin Alicia som han alltid blir så överlycklig att se. Vi har också varit hos mormor och morfars landställe som renoveras. Jag har hunnit träffa min fina kusin Therese, går alltid så lång tid mellan varven man ses. Ikväll blir det tacos och mys med min bror, hans fru Veronika och Simons kusin Alicia :) givetvis är mormor och morfar också med :)

Av Caroline - 13 februari 2014 23:10

Mötet gick bra i onsdags. Det kändes som man fick ut de man ville säga. Alla höll med och "hoppade på vårat tåg". Planen är att Simon kommer få en peg inopererad så snart vi får operations tid, sen skickar sjukhuset en remiss till Folke Bernadotte (Uppsala) habilitering och deras matlag. Det är en väntetid på ett halvår. Tills dess att vi får komma dit ska vi ha kontinuerlig kontakt via tele med de team som finns här. Tyvärr kunde man bara få träffa dom var tredje månad. Vilket vi egentligen inte va helt nöjda med, men när vi fick veta att vi fick en remiss till experterna kände vi att vi kunde stå ut och kämpa hemma.

De är synd att det finns så lite hjälp att få när man bor i en sån stor stad. Riktigt illa. Simon är egentligen för "frisk" för habiliteringen och därför hamnar vi mellan stolarna. Jag hatar orden "hamna mellan stolarna", de har vi fått höra flera gånger under den här resan. Ingen ska behöva hamna mellan stolarna, de borde alltid finnas hjälp i vårt land. Ingen ska behöva bli lämnad och glömd. "Eftervården" av dessa barn borde verkligen tänkas över och lyftas fram. Behovet är större än man tror. Många föräldrar sitter hemma med sina barn och orkar inte kämpa. Kämpa för rättigheter som borde vara så självklara. Jag ger aldrig upp för min älskade son, även om jag för varje gång jag tar en "strid" faller ihop kraftlös inombords.

Simon ger mig styrka och kraft varje gång hans stora blåa ögon tittar på mig. Du är vår skatt. Älskar dig!!

Av Caroline - 11 februari 2014 23:27

Efter mötet imorgon åker vi upp en sväng till mina föräldrar i Sthlm. De ska bli så otroligt mysigt att få umgås med dom, va länge sen nu. Men som sagt håll alla tummar och tår nu för att vårt möte imorgon blir bra.

Mammas pussgurka!

Av Caroline - 11 februari 2014 15:31

Usch, Simon och vi har haft två riktigt jobbiga nätter. Som alla kanske har förstått så är min lillkille en energiknippe. Han har sovit från 22-02 i två dygn nu. Han sover ingenting på dagarna fastän att man ser att han är jätte trött. Kristoffer jobbar 13.30-23.30 två dagar i rad nu så vi får klara oss själva. Så typiskt att nätterna blir så precis när Kristoffer jobbar, men de är klart de blir så när man minst behöver de.

Igår tog vi iallafall oss in till öppna förskolan. De är alltid lika trevligt.

Idag var det dags för BVC kontroll. Simon hade tagit igen de han förlorade under magsjuka perioden så nu väger han ca 6,9 och är 67 cm lång :) de är så underbart att se hur han växer. Allt såg fint ut tyckte läkaren.

Imorgon är de dags för mötet vi har väntat på. Vi ska träffa Simons medicinskt ansvariga läkare, dietist, LAH och logoped. Vi ska prata om kommande knapp op och vilken hjälp vi ska få med matträning m.m Är alltid så orolig för såna möten!!man måste alltid strida så mkt.

Av Caroline - 10 februari 2014 22:18

Imorgon ska vi till BVC för en 10 månaders kontroll, de ska bli spännande. Hoppas han har gått upp lite efter magsjukan. Skriver mer imorgon :)

Ibland är det skönt att bara decka på mattan :)

Av Caroline - 7 februari 2014 16:09

Spelar ingen roll om man vaknar 05.10, man är lika glad ändå :) ialf Simon!!

Äntligen en tand :)

Av Caroline - 5 februari 2014 21:30

Åh såna här dagar lever man länge på. I morse begav jag mig till stan för att träffa Anna med sina skatter tvillingarna Nellie och Erik (jag har skrivit och lagt upp bilder på dom i tidigare inlägg). Dom var på besök i stan och självklart fick man inte missa att träffa dom då. Jag är så glad att jag har träffat Anna, vi tänker likadant och skrattar åt samma saker. Tack Anna för att jag har fått möjligheten att lära känna dig och tack för allt stöd jag får av dig. Jag fick också träffa en av hennes närmaste vänner. En super gullig tjej med en son på 4 månader. Tiden bara sprang iväg, men så är det ju alltid när man har det trevligt.

En annan rolig sak som inträffade idag var att jag stötte på en kund som har handlat av mig. Vi har haft en väldigt bra kontakt varje gång hon har varit inne hos mig och hon har följt min graviditet. Nu hade hon inte sett mig på väldigt länge och trodde att jag hade gått hem tidigare pga ryggvärk eller liknande. Hon fick en snabbresume av vår resa och blev nog lite chokad. Vi bytte nummer och ska nog ses snart igen. Hon har också barn vilket är jätte kul.

Den här dagen lever jag som sagt länge på...tack alla fina ni gjorde min dag!

Godnatt!!

Ovido - Quiz & Flashcards