bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 11 februari 2014

Av Caroline - 11 februari 2014 23:27

Efter mötet imorgon åker vi upp en sväng till mina föräldrar i Sthlm. De ska bli så otroligt mysigt att få umgås med dom, va länge sen nu. Men som sagt håll alla tummar och tår nu för att vårt möte imorgon blir bra.

Mammas pussgurka!

Av Caroline - 11 februari 2014 15:31

Usch, Simon och vi har haft två riktigt jobbiga nätter. Som alla kanske har förstått så är min lillkille en energiknippe. Han har sovit från 22-02 i två dygn nu. Han sover ingenting på dagarna fastän att man ser att han är jätte trött. Kristoffer jobbar 13.30-23.30 två dagar i rad nu så vi får klara oss själva. Så typiskt att nätterna blir så precis när Kristoffer jobbar, men de är klart de blir så när man minst behöver de.

Igår tog vi iallafall oss in till öppna förskolan. De är alltid lika trevligt.

Idag var det dags för BVC kontroll. Simon hade tagit igen de han förlorade under magsjuka perioden så nu väger han ca 6,9 och är 67 cm lång :) de är så underbart att se hur han växer. Allt såg fint ut tyckte läkaren.

Imorgon är de dags för mötet vi har väntat på. Vi ska träffa Simons medicinskt ansvariga läkare, dietist, LAH och logoped. Vi ska prata om kommande knapp op och vilken hjälp vi ska få med matträning m.m Är alltid så orolig för såna möten!!man måste alltid strida så mkt.

Ovido - Quiz & Flashcards