bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 5 mars 2017

Av Caroline - 5 mars 2017 23:20

Nu börjar helgen lida mot sitt slut fast vi förlänger den lite då K är ledig imorgon. Jätte härligt när de blir så. Jag har haft en kanon helg med jobb, glada människor och mycket kärlek med min familj.

I natt drömde jag en så fruktansvärd mardröm. Ni vet en sån dröm som känns så himla verklig. Jag vred och vända mig i sängen, tårarna rann ner ifrån mina kinder. Varje gång jag vaknade till och hoppades innerligt att jag inte skulle komma in i samma dröm igen när jag somnade, va jag där igen. När det va morgon igen och jag vaknade sprang jag till badrummet där K stod och slängde mina armar runt honom. Tårarna forsa ner från mina kinder. Jag sa gång på gång att han aldrig fick glömma att jag älskar honom mest av allt i hela världen och att han måste lova att de alltid kommer vara vi. Tills döden skiljer oss åt. De gjorde han såklart :)

Ibland ligger jag och tänker på allt jag och K varit med om tillsammans. Vilken resa vi har gjort och även gör tillsammans. En gång sa en person till mig att när man är med om så mycket som vi har varit med om så växer man antingen sig starkare ihop eller så växer man ifrån varandra. K och jag har absolut växt oss starkare ihop. Vi känner verkligen varandras alla sidor. Jag är så himla rädd om de jag har och jag uppskattar verkligen de jag har till tusen procent. Är så lyckligt lottad!!!man ska va rädda om varandra.



Ovido - Quiz & Flashcards