bamsearmittandranamn

Alla inlägg den 3 maj 2016

Av Caroline - 3 maj 2016 23:18

Vilken fin dag vi har haft, solen har lyst hela dagen. Simon var överlycklig att få gå till dagis igen. Tyvärr hade han varit lite extra "speedad" idag, blir så när vi varit borta från dagis några dagar och kommit ur deras fasta bra rutiner. Men nu blir det inte så på länge så de är bra för honom.
Idag har K och jag varit och handlat lite, både mat och lite till trädgården. Nästa gång blir det att handla lite blommor till trädgården och lite ny jord. Ska snart sätta igång att odla lite i mina pallkragar, jag verkligen älskar det. Är så rogivande. I år blir det potatis, morötter, jordgubbar och tomater. Eget smakar alltid godast.

Middagen åt vi ute, jätteskönt. Idag serverades grillkorv med pommes och en god sallad till.

Imorgon ska jag åka med Emil till Bvc, han ska få sin första dos av vaccin och sen är det tremånaders kontroll. Hoppas att han fortfarande går upp i vikt. Tycker de alltid är lite jobbigt att lägga honom på vågen, man vet ju aldrig hur mycket mjölk man har i sina bröst. Tyvärr är jag lite för nojjig när de gäller hans mat och vikt men de bottnar givetvis i de vi varit med om med Simon. Eftersom jag inte fick amma honom så kommer all oro och tankar denna gången. Känner inte riktigt att jag kan koppla av och njuta av amningen som jag hade hoppats. Givetvis vill jag ge honom min mjölk så länge jag kan då jag vet att de är kanon bra. Med Simon har vi haft/har otrolig kontroll på hans mat vilket blir helt annorlunda med Emil. Vilket vi givetvis är jätte glada för men ovana såklart. Att lita på att han säger till när han är hungrig och att inte kunna ha koll på hur mycket han får i sig de är ju faktiskt de normala. Idag fick jag verkligen ett bevis på att han vuxit bra då jag skulle lägga ner honom i hans korg och insåg att han börjar växa ur den. Det är dags att ta fram spjälsängen. Vi måste köpa en sängmobil till honom, hade en jätte fin i trä till Simon som ligger i förrådet någonstans men tyvärr är det svårt att hitta den. Tror vi får köpa en egen till Emil. Han älskar sin som sitter ovanför skötbordet, där kan han ligga länge och prata.

I natt jobbar K, vi hoppas alla får en lugn och skön natt. Imorgon ska Simon till farmor och farfar på kvällen och sova där. De blir kanon bra, Simon blev jätte glad när jag berättade de tidigare idag.

Nä nu ska jag försöka sova lite innan det är dags att amma. Har tyvärr haft sån huvudvärk idag, inge vidare!

Grillat på sommaren är så gott!

Ovido - Quiz & Flashcards